Najnovšie recenzie zo sekcie Lavinové lopaty
- ľahká, dostatočne veľká, plní účel
Ortovox Pro Alu III + Pocket Spike
Pridané: 24. decembra 2023
(naposledy upravené 24. decembra 2023)
Zakúpený v ALPIS shop
super vec, len a len odporucam !
Ok,perfektné
Lahka, skladna, vyborna kvalita, velka plocha lopaty
- Absolútna špička,pekný dizajn, skladnosť, kvalita.
- Darček pre skialpinistu
- Ľahká, spratná a spoľahlivá. Obával som sa nitov namiesto zvarov, ale držia perfektne aj pri kopaní v stvrdnutom snehu.
- Trochu vyššia cena.
- spokojnost
- Lahka a lahko sa s nou manipuluje.
- Lakovanie, resp. postrek lopaty farbou. Nebodaj jemne suchne clovek po niecom drsnejsom, farba je odreta. Skratka hrubka farby na lopate je velmi tenka. Vyrobca smiesne setri na mnozstve pouzitej farby. Ale to je, zial, v dnesnej dobe typicke aj u inych produktoch a inych vyrobcoch. Dtto. u vyrobcov bicyklov, napr.
- Menší, skladnejší, ľahší
Je taky, ako vyzera a pise sa o nom.
- Najlahsia lopata
- Super pevna
- 37cm v klude
Super skladna lopatka na hory ktoru si vopchate pomaly aj do vacku. S hmotnostou 470g je vhodna ako aj na shejpovanie skokov v prasane ci uz odhrabavanie laviny alebo aj na zachranne sane.
- Robustne prevedenie
- Pevna cepel
- Dobra ergonomia
- Hmotnost
- Skladnost
Vyborna lopata, ktorou sa netreba bat ani sekat do zamrznuteho snehu, ci zatlacit nohou. Ak hladate lopatu, ktora sa da pouzit vtedy, ked je treba a nechcete sa bar, ci sa nezlomi, alebo neohne, tato je vhodnym kamdidatom. Vydrzi toho vela. Dobre sedi v ruke, velmi pevna cepel. Pri lopatovani sa vdaka zvlnenej cepeli nesmyka do stran a madlo dobre sedi v ruke. Zatial som ju nastastie pouzil len pri vykopani zapadnuteho auta, bez zavahania, v zladovatenom snehu. Pre niekoho moze byt nevyhodou hmotnost, to je vsak dan za robustnost lopaty, a vnimam to skor ako vyhodu.
Zatiaľ nevyskúšaná v teréne.
Skladanie, hmotnosť, úchop ,skladnosť výborná.
Malá, ľahučká, super do povinnej výbavy na preteky, nechcel by som s ňou však kopať v lavíne :)
Zatiaľ som nemal možnosť použiť lopatu v praxi.
- V pohode na vyberanie mačacích hovien z trávnika
- Na lavínu úplne zbytočné, hlavne keď si ju kúpite v lete
Raz som si to kúpil, zasiahla ma lavína a tá posraná lyžica sa zlomila po dvoch minútach kopania, o dve hodiny som zomrel na podchladenie
Zobrazujem 1 - 17 zo 17 recenzií